17 april 2013

Huset sættes til salg.

Anja og jeg har i nogle år planlagt at få lagt nyt tag på vort hus. Den plan bliver med et "snuptag" ændret til, at vi vil sælge i stedet for. Vi har først fået et bud fra en ældre ejendomsmægler på, hvad vores hus skal sættes til salg for, og hvad han skal have for at sælge det. Hans bud er på 1.100.000 kr., men vi har dog på forhånd også lavet en aftale med EDC Agerbæk om også at komme med et bud.

Steen kommer forbi og vi har en utrolig dejlig oplevelse af, at han har styr på tingene. Vi får et førstehåndsindtryk, som gør, at vi føler os sikre på samarbejdet. Steen mener, at vi skal sætte ejendommen til salg for 1.375.000 kr. Han siger samtidig, at det "bare" kræver 5-7 fremvisninger og så er ejendommen solgt. Nu er det altså ikke første gang, vi sælger hus, så vi er noget skeptiske og tror nok ikke helt på prisen. Vi beslutter dog at sige "...hvis du kan sælge vores hus til den pris, så skal du have lov!"

Vi begynder på samarbejdet med EDC Agerbæk og skal først have taget billeder, udført energimærkning og udfra eget ønske have sat baggangen i stand. Vi ved godt, at vi tager en chance med at sætte huset til salg, når vi endnu ikke har underskrevet en kontrakt med LEGO, men vores erfaring fra 4 tidligere ejendomshandler gør, at vi skal i gang så hurtigt som muligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar