13 maj 2013

Huset er solgt!

Den første dag vi officielt har huset til salg, kommer køber med et bud. De har sikkert ventet i kulissen,
men vi har kun haft 2 fremvisninger, så deres bud er ikke godt nok. Vi har lige fået taget billeder og det ser helt vildt godt ud, syntes vi.
Se dem eventuelt her.

Vi får aftalt en pris med køberne og aftaler, at vi skal være fraflyttet 1. september 2013. Nu har vi lidt travlt med at finde en midlertidig bolig. Vi har planlagt, at vi vil købe et sommerhus, som vi vil bo i indtil afrejsedagen og også bruge som base, når vi er hjemme på besøg i Danmark. Vi føler, at det hele går lidt for godt til at det kan være sandt. Anja har lige fået besked fra HK om, at retssagen mod tidligere arbejdsgiver, ser ud til at ende med et forlig. Så slipper vi for at skulle møde i Landsretten den 5. november 2013.

Vi har endnu ikke fået en kontrakt på plads med LEGO. Der er ændringer i planen, så nu planlægger vi på, at vi kun skal til Kina. Det gør ikke noget, da det ikke er en god idé at flytte "rundt", når man er udsendt. Lokation i Kina er ikke helt på plads, men jeg vil arbejde på, at vi kommer til at bo i Shanghai, da Jiaxing ikke ser "helt vildt spænende" ud, set med familiens øjne. Afrejsedagen ser også ud til at kunne blive tidligere - men kunne vi da bare få det på skrift og fastsat en afrejsedato!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar