21 juni 2013

Så blev det "Officielt"

Det har været en lang og opslidende process med at få den endelige kontrakt på plads med LEGO. Men nu skulle "det være ganske vist", som det ofte hedder i et eventyr. Jeg har i hvert fald skrevet under sammen med HR og min chef - Susanne :-)

Endelig afrejsedag er blevet sat til 10. Oktober 2013 - altså om ca 100 dage - og målet for vores rejseeventyr blev til 3 år i Shanghai. Pludselig er der ikke så længe til at vi skal rejse!

Jeg fortalte det til de nærmeste kolleger torsdag formiddag og resten af LEGO IT bliver informeret i dag. Det er bare dejligt, at det ikke længere er en "hemmelighed" i dagligdagen. Og så kan vi komme i gang med flere detaljer og planlægning.

2 kommentarer:

 1. Hej Stephen.
  Det lyder som en drøm der er gået i opfyldelse. Det bliver uden tvivl det mest fantastiske i kan gøre sammen som familie:). Har jo selv boet ude i mere end 12 år og til ikke være det forundt.
  Men stor tillykke med jobbet

  mvh Lettee

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lettee :-)
   Vi var/er heller ikke i "twivl", som det hedder på godt jysk, og sagde da også fra starten "Ja tak!". Vi tror på at det bliver sjovt, hårdt, udfordrende,spændende at tage på eventyr i Kina - og så er det oven i købet "gratis". Bare følg med på G+, hvor jeg poster, når der er nyt på denne blog.

   Slet