13 juli 2013

Morten flytter hjemmefra

For nogle uger siden var vi på indkøb, hvor vi købte 5 nye senge. De 4 uden moms, da de bliver eksporteret til Shanghai sammen med resten af vore møbler samt 1 extra til Morten's første bolig udenfor barndomshjemmet. Sidenhen skal den seng bruges i sommerhuset.

Morten og ekskæresten har på den lille trækvogn, Marlene engang fik i fødselsdagsgave af mormor og morfar, flyttet hans "habengut" til det nye hjem, som ligger ca. 100 meter fra Skovgårdsvej 25. Jeg tror, de hyggede sig med opgaven og for Mortens vedkommende er jeg helt sikker på, han glæder sig til at stå på egne ben.

Mortens plan er, at han bliver hjemme i Danmark indtil næste sommer. Han skal lige afslutte sine 3 år på HHX studiet. Når han så har fået huen på, har deltaget i diverse studentergilder og nydt den danske sommer med gutterne, tager han med os tilbage til Shanghai for at studere kinesisk i 2 år. Men lige nu fylder det nok mest, at han skal bo selv. Det passer ham vældig godt at bo i Agerbæk i stedet for f.eks. Esbjerg, for her er hans fritidsarbejde i Brugsen og sikkerheden med, at mormor og morfar samt Anja's to brødre også bor i byen, føles godt. Og hans mor synes også, at den sikkerhed er rar. Så kan hun stadigvæk "nå" ham, hvis han får problemer :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar