15 juli 2013

Relationsdatabasen - mange til en!

Photo by Balakov
Den lidt kryptiske overskrift dækker over mine oplevelser med alle de detaljer, som skal på plads, inden vi kan komme "helskindet" til Kina. En ny formular bliver efterfulgt af endnu en ny formular. En ny kontaktperson bliver efter fulgt af endnu en ny kontaktperson. Relationen bliver "pludselig" mange til en, hvor den centrale "record" er mig.

Jeg har de sidste par uge kæmpet mig igennem flere "formelle" udfordringer, end jeg nogen sinde havde forestillet mig, vi ville få. Jeg er til tider lige ved at fortryde, vi har sagt ja til vores eventyr. For at sætte det lidt i perspektiv, så kig på mine nye relationer herunder. Jeg var forberedt på, at Anja, Marlene, Morten og jeg ville blive udfordret på mange fronter. Men hver gang vi/jeg får fjernet en udfordring, så lader det til, at der bare dukker en ny op. Jeg nævner kun initialer eller fornavn, for nemhedens skyld.
 • Randi - koordinator m.m. for vores udrejse til Kina
 • Ana - hjælper med at finde skole og bolig i Shanghai
 • Serena - hjælper med visaansøgning (både arbejds- og opholdstilladelse) 
 • Birte - hjælper med kontrakt og andre detaljer ved LEGO
 • Per - kinaexpert, som giver sprogundervisning 
 • Vikki - sørger for, at vi får lidt kulturundervisning
 • Kahlil - sørger for, at vi får tegnet sygesikring til brug i Kina
 • Pal - indmeldelse og kontakt DANES Worldwide
 • Elna - skolesekretær ved den skole, Marlene forhåbentligt kommer til at være på.
 • Kaj - hjælper med, at vi køber nogle nye momsfrie senge, da de jo skal sendes til Kina
 • Lars - hjælper med "reservedele" til vores nye sommerhus
 • Sonny - skal hjælpe med at vi får pakket huset ned i en container, som skal sendes til Kina 
Men set lidt fra "sidelinien", så er det nu meget rart, at det hele faktisk bliver håndteret af udpegede personer. Jeg skal trods alt ikke selv opdage alle de muligheder, jeg har eller skal bruge. "Nogen" har tænkt på det og skubber os i den rigtige retning :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar