05 oktober 2013

Hist hvor vejen slår en bugt...

"Slottet" - hvor der er stille og roligt. 
Ligger der et hus så smukt.
Vi ved nu med sikkerhed, hvordan tidspres føles, for da vi først havde solgt huset på Skovgårdsvej, så blev vi opmærksomme på, hvor travlt vi ville få. Sommerhuset var ved overtagelsen en dårligt vedligeholdt ejendom, som tilmed havde stået tom og ubrugt hen i et par år, og nu skulle den hurtig gøres beboelig.

Vi har ryddet op på grunden og indvendigt i huset. Genbrugspladsen er blevet brugt flittigt og det lykkes os at komme af med alt affald. Man kan normalt ikke aflevere mere end 12 eternit tagplader om året. Underlig regel, for vores løsning ville jo bare være at lade det stå i naturen... til gavn for hvem?
Anja har malet sort/hvidt udvendigt, skrubbet og skuret indvendigt og sørget for forplejning og planlægning af, hvad det skulle pakkes til Kina. Svigerfar og jeg har med hjælp fra venner/familie skiftet tag, nogle døre samt lavet et nyt badeværelse. Og så alle de andre småting, som lige dukkede op...  

Jeg nøjes med at indsætte lidt billeder og kan så roligt sige: "Efter 3 måneders hårdt slid, er det endelig brugbart som "Holiday Residens" for familien Wilson."

Nyt badeværelse

Skotrender skal lægges og skæres

Ingen kommentarer:

Send en kommentar