22 oktober 2013

Vi flytter ind.

Udsigten fra lejligheden
At flytte fra de kun ca. 25 på hotellet og ind på de ca. 235 kvadratmeter var en "livsnydelse". Mandag fik vi nøglerne udleveret til vores lejlighed. En fin "bog" med adgangskort og rum til 4 nøgler til alle rum i lejligheden.

Vores indkøb pakket til lejligheden.
Vi er klar til at flytte fra hotellet.
Tirsdag havde Anja pakket en del af vore indkøb sammen i diverse kasser og IKEA's blå bæreposerposer.

Da jeg kom fra arbejde, tog vi en taxa til vores lejlighed. Der var stadigvæk en forfærdelig stank af maling, der helt sikkert var giftigt og forbudt udenfor Kina. Malerne har gjort deres job med at reparere skader og male, hvad der males inklusiv lidt extra på skabe og paneler. Rengøringen har da også haft success til at fjerne det værste skidt, men vi kommer til at skrubbe og skure en del, inden rengøringen lever op til vores egen standard.

Nøgleperson
Onsdag blev sengene fra IKEA pakket ud og samlet. Det nyindkøbte sengetøjet fra IKEA, samt andet vasketøj, blev sat i gang med vores egen sæbe og egen vaskemaskine. Vi var i gang med at bygge rede :-)

Sengene blev samlet og redt, Malenes skrivebord klargjort som midlertidig spisebord, med billige klapstole. Samme aften sov vi sammen i stuen. Home sweet home!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar