07 november 2013

Besøg på byggepladsen

Sikkerhed
Spisested
Fabrikken til at producere LEGO klodser skal have god plads. Og det får den! Jeg tror, det bliver den største at de fabrikker, LEGO har, når den står færdig om et par år.

Sammen med Michael Skjødt foretog jeg mit første besøg på "grunden". På sædvanlig LEGO vis, så skulle sikkerheden være i orden, også selvom vi er i Kina. Sikkerhedssko, -briller, -hjelm og gul vest blev anlagt, inden vi begav os ud på pløjemarken. Vi fik anvist, hvor de havde fjernet dårligt blødt jord og lidt om, hvor der skulle drænes.

Vi har forresten været nødt til at rive en kirke ned - mod selvfølgelig at opføre en ny et andet sted. Jeg spekulerer på, om det havde været muligt, hvis det ikke havde været en kristen kirke...

Efter "jordvandringen" sagde vi ja tak til at nyde en hurtig middag, inden vi igen skulle tilbage til kontoret. Vi besøgte en flot beliggende kinesisk restaurant. Det værste ved at spise sammen med kineserne er ikke altid maden, men det skriver jeg om en anden gang. Her er lidt billeder :-)

En meget gammel bro - tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar