04 november 2013

Det nye kontor i Jiaxing

Så kom dagen, hvor jeg skulle til Jiaxing for første gang. Jeg har været "låst" her i Shanghai, fordi mine sidste papirer ikke var "stemplet" endnu. Det blev så afsluttet torsdag i sidste uge og nu er det helt legalt, at jeg rejser udenfor storbyen.

Der var arrangeret "shuttle bus" til os og jeg blev samlet op kl. 7.15. Der er kun ca 100 km. til Jiaxing, men med den rute, der var valgt og den tætte trafik, så tog det 3 timer at komme frem.

Kontoret ligger på 27. etage og har en fantastisk udsigt. Indvendigt er det da også hæderligt og det ligner andre LEGO lokationer, men de kinesiske håndværkere har ikke helt den samme sans for godt håndværk, som mange andre steder i verden. Den gule og røde farve dækker ikke helt og huller er ikke nødvendigvis spartlet før væggene er blevet malet. Men "pyt" - her er pænt og rart at være.

Michael (chefen) og jeg havde brug for at tage kaffemaskinen i drift, men alt er jo skrevet på kinesisk. Så er det jo godt, at Cathrine er kineser og kan hjælpe med manualen. Michael og Cathrine fandt ud af, hvordan maskinen virkede og lidt senere kom Michael med en kop kaffe til mig. Herligt!

Per og jeg brugte det meste af dagen til at opsætte arbejdspladser og rette andre detaljer til. Til middag var vi på "Pizzabar" og nød alle sammen denne lækre "ikke kinesiske" spise.

Nå - nu ikke alt for meget tekst - her er nogle billeder :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar