18 november 2013

Et jule eventyr

Flot plakat 
Vores super seje datter Marlene, udtalen er lidt svær for de engelsksprogede, som ikke kan finde ud af at lægge trykket rigtigt, så de siger [ma-leen-é], har været med i teaterstykket "A Christmas Carol". Stykket, der blev opført som en musical, var overraskende godt instrueret med flotte kulisser og dragter. Og selvom Marlene kun havde en birolle, som kutteklædt munk, så har hun fundet det overskud, der skulle til for at deltage.

Anja i Metroen
Vi havde købt billetter til lørdag aften og ankom til skolen med Metroen. Ja.. vi havde faktisk vores debut her i weekenden. Anja og jeg kastede os ud i udfordringen og steg ombord på linie 10, skiftede 2 gange og var fremme ved det B&Q byggemarked, som er lidt bedre forsynet med de varer, jeg skal bruge, for at være en rigtig"gør-det-selv" mand.

Jeg fortrød nok lidt, at vi tog derud. Anja valgte, at vi skulle købe et lille cafe' sæt til vores altan. Altså et lille bord med to stole - to mellemstore papkasser, som jeg skulle have med i Metroen. Anja fik også en postkasserød trolley, hvor resten af mine varer kunne være i. Det lykkedes os at komme hjem igen med Metroen uden alt for meget klynk fra min side.

Marlene yderst til højre i brun dragt.
Skolen logo
På skolen opfører de hvert år flere former for teaterstykker. Musicallen er hovedstykket og noget særligt. Hovedrollen, som Mr. Scrooge blev spillet og sunget rigtigt godt og mange havde virkeligt lagt sjæl i at få stykket opført. Bare lidt træls, at deres lydudstyr nok har "set bedre dage".
Men Marlene var glad og tilfreds med at have deltaget og vil gå efter en bedre rolle i næste stykke, der skal opføres efter nytår engang. Vi glæder os til at se det :-)
Hovedindgangen

Hovedbygningen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar