19 november 2013

Fra 180 -> 74 -> Hotel -> 235


Flyttefolk ankommet.
Torsdag d. 29. august landede der 4 flyttemænd på Skovgårdsvej 25. De skulle pakke de ting, vi vil have med til Kina. Samme aften sov vi i Sommerhuset "Slottet" første gang. Om søndagen d. 1. september fik de nye ejere overdraget nøglerne og livet skulle for vores vedkommende leves i en kuffert de næste 2-3 måneder.

På "Slottet" hersker der kontrolleret rod og der er lidt proppet - også selvom flyttefolkene har taget alle de store ting og en "masse" andet med sig til Odense. Containeren (den grønne "kasse" på billedet) med vores møbler og nyindkøbte senge befinder sig i Odense, indtil vi rejser og skal først derefter sendes til Kina. Når jeg har min endelige tilladelse til at arbejde i Kina, vil der gå ca. 6-8 uger, inden vores container ankommer, bliver toldbehandlet og pakket ud i vores lejlighed.

Så bliver der pakket.
Når jeg ser på billeder herover, så begynder jeg at savne den røde lædersofa og de bløde læderstole, hvor vi plejede at slappe af om aftenen foran fjernsynet.
Delvist på plads i Sommerhuset
Og livet på "Slottet" var nok heller ikke så kaotisk, som det ser ud herover, men det var helt sikkert dejligt stille. Støj i storbyer er af en anden grad end den findes i lille Danmark. Men jeg er glad for, at vi nåede at færdiggøre projektet, så vi har et sted at bo, når vi er på besøg "hjemme". Så kan jeg med ro se frem til at nyde naturen og stilheden ved Kvie Sø.
Livet på et hotel har sine begrænsninger
Her sidst i november måned, hvor vores møbler snart ankommer, kan vi godt mærke, at vi ikke gider leve spartansk mere. Nu vil vi altså meget gerne have flere møbler og mulighed for at etablere vores endelige hjem i det nye land. Det er lidt underligt, at vi mennesker gerne vil "bygge rede" - eller det kan jo også være, at vi som danskere bare gerne vil have et sted, hvor vi kan "hygge"!
Home Sweet Home - her skal vi hygge og her skal vi bo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar