02 november 2013

God mad hos Henkes

Hvis nogen skulle mangle oplevelsen af at kunne blive betjent korrekt, få serveret det man bestiller og på samme tid også få en rigtig god madoplevelse i Shanghai, så kan jeg varmt anbefale at besøge Henkes.
Vi (Anja, Marlene og jeg) besøgte resturanten sammen med Per og Anne-Mette. Per er IT kollega og Anne-Mette er arkitekt på opgaven med Jiaxing kontoret.

Det kan selvfølgelig godt lyde negativt, men det er ikke kinesernes stærke side at drive ordentlig restaurant. Jeg tror simpelthen ikke, de har forståelsen for at stræbe efter bedre kvalitet som helhed for en restaurant. Vi har prøvet at spise flere forskellige steder - af den dyre slags - og det har med denne ene undtagelse ikke være særligt godt.

Maden kan man klage over, hvis den ikke har den standard, som man burde forvente til prisen. Og det har da heller ikke nødvendigt endnu. Men på Kathleen's 5 er vi ikke de eneste, der har oplevet, at den ene får forret, alt imens den anden får hovedret. Generelt på alle resturanter så skal du ikke blive overrasket, hvis tjeneren fjerner din forret, før du er færdig, fordi han har hovedretten klar nu!

"Krøllen", ikke på grisens hale, men på min historie er, at skal du finde et godt spise sted i Shanghai, så undersøg, om de har en udenlandsk køkkenchef. Ved Henkes er han dansk :-)

Så flot kan Carpaccio serveres

Ingen kommentarer:

Send en kommentar