02 marts 2015

Global IT Team

En "selfie" ved Tower Bridge 
Kun fire dage efter vores hjemkomst fra en dejlig ferie i Thailand, gik turen for mit vedkommende til London. Min arbejdsgiver har igen "rystet posen" for at optimere vores organisation. Der er blevet oprettet et team, som skal "samle" de IT fokl, der findes på de mindre og mellemstore kontorer rundt om i verden. I første omgang består vores nye team af folk fra Singapore, Hong Kong, Kina og England. 

Begrundelsen for at mødes i London var ganske enkelt den, at vi så kunne se det nyeste, smarteste og flotteste LEGO kontor. Samtidig kunne vi også diskutere de løsninger, der er installeret på kontoret, lære hinanden at kende og fastsætte vore fælles mål. 

Det var et par dejlige og lærerige dage, men samtidig en lang rejse "bare" for at mødes. Jeg nåede heldigvis at købe lidt godter og gaver med hjem til min familie i Kina, heriblandt en Burberry taske til fru Wilson. 
Se mine billeder fra kontoret i London, det er indrettet noget anderledes end vi har gjort andre steder via dette link.

Herunder er et "link" for det jeg har delt på Google Plus.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar