11 september 2015

Brev fra Anja igen

Shanghai, d. 10. september 2015
Kære alle

Så har vi fundet hverdagen igen efter en dejlig sommerferie i DK.


Marlene er i gang med skolen igen, hun har sågar allerede været på en 5 dages Chinatrip tur til Hainan i det sydlige Kina. Da hun er skolens ældste årgang og IB eksamen venter forude i maj 2016, vælger skolen at sende denne årgang afsted allerede ultimo august. Turen er kombineret med oplæg fra studievejlederen, forsøg skal udføres i faget sciense til en større opgave senere på året, der skal arbejdes på deres store hovedopgave, der hygges, bades og surfes. Hun havde en dejlig tur og nu skal der bare arbejdes fremadrettet med studierne.

Stephen er også i fuld gang på jobbet igen. Der er intet nyt - alt kører som det altid har gjort.
Jeg er også igang med mine gøremål igen - ha, ha, jamen det er faktisk rigtigt nok. Morten er jo efterladt i DK, så jeg mangler ham allerede, han var rigtig god til at hjælpe med mange ting og vi hyggede os mange timer, når vi stod og lavede aftensmad osv - (synes jeg)!

Nå, men Marlene og jeg havde nogle dejlige uger i DK, inden Stephen og Morten landede i lufthavnen i Billund. Marlene var 8 dage i Roskilde til festival - det var en god uge, hun havde der. Alt imens fik jeg ryddet op på “Slottet”, besøgt en del af jer - nåede desværre ikke hele turen rundt, sorry! - fik nydt det dejlige vejr i “Slotshaven” osv.

En ny bagerjomfru :-)
Marlene blev jo 18 år og det blev også fejret en del gange. Hun havde hendes efterskoleveninder på besøg en aften - de sad ude i haven til midt på natten. Jo, jo, vi oplevede da lidt dansk sommer. Derudover havde hun også familien på besøg af et par gange, da ferien jo spiller ind, når man er født i juli måned.

Da Morten og Stephen kom fra Shanghai fejrede vi også den unge dame.
En uge senere, hvor vi også lige havde nået at fejre min mor med middag på Agerbæk Hotel og efterfølgende kaffe hjemme i Storegade - hun bliver 65 år i dag (tillykke kære mor og tillykke til far, der bliver 73 år på lørdag), tog Marlene og en af hendes veninder til Shanghai, hvor de hyggede sig i knap 2 uger, hvorefter veninden rejste retur til DK og Marlene startede det sidste skoleår.


Samtidig brugte Stephen og jeg tiden i DK på at modtage vore møbler fra Shanghai. Det var nu dejligt at se dem igen. Der var igen nogle af tingene, der havde taget skade. Vi fik indrettet “Slottet” og ryddet godt op.

Herefter var det Mortens tur. Morten har fået en ungdomsbolig i Sabro i Århus. Det ligger ca. 12 km fra universitetet, hvor han er påbegyndt jurastudiet.
Det er en dejlig lejlighed, den er pæn og billig - den ligger dog lidt langt fra byen - måske Morten pludselig får trang til at komme længere ind mod byen. Nu ser vi…. Vi fik ham godt installeret og han nyder at have sit eget.

Imens Marlene og jeg nød DK, var Morten og Stephen fortsat i Shanghai. Stephen arbejdede og Morten fik afsluttet sit kinesiske undervisning. De hyggede sig og nød “herretiden”. Jeg tror nok, der blev indtaget øl eller vin til aftensmaden hver dag. Morten handlede ind, lavede mad og ordnede vasketøjet. Vi er jo fortsat privilegerede at have rengøringsdame - dog stadig af kinesisk standard, så det skulle de jo ikke tænke på. Jeg måtte dog sætte gang i at skure nogle steder, da jeg var tilbage.

Morten og Stephen var også på en weekendtur, hvor den stod på vandfaldsrapelling m.m. Kig på http://kina.wilsonweb.dk - Stephen har skrevet om turen, de begge var begejstrede for.

Jeg håber, I alle har det godt og har haft en dejlig sommer. Igen, jeg er ked af, at jeg/vi ikke nåede hele vejen rundt - hmmm, undskyldninger er der nok af, så det stopper her.

Ha det godt og pas godt på hinanden.

Knus og kærlige hilsner fra os alle 3

Anja

Husk at følge med her http://kina.wilsonweb.dk/ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar