13 maj 2016

Bryllup, 80 og 50 år

  
Vores smukke unge mennesker
Marlene og Morten
Vi har nu medio maj 2016 og tiden suser afsted. Jeg "glemmer" helt at skrive på bloggen. Det er hermed gjort med nogle små historier fra april og maj.

Wupti... så var vi hjemme i Danmark på et ultrakort visit. Afgang fra Shanghai d. 12. april og retur allerede igen den 19. april. På denne korte tid nåede vi et besøg hos frisøren og tandlægen, på shopping i både Agerbæk og Århus. Vi fik endelig hilst på vores søde svigerdatter Julie og en hyggeaften på "Slottet" i Kvie Sø kunne det også blive til. Jeg nåede også lige at få aftalt lidt om udførsel af stenbelægning ved sommerhuset. Og sluttelig var der lige de 2 fester vi var til.

Min dejlige, gamle mor blev 80 år den 14. april. Hun havde samlet sine 3 sønner og så mange af vores påhæng/afkom der nu kunne komme. Vi hyggede os og nød det gode selskab, som vi nu engang syntes vi selv er, specielt når der er god mad og drikke på bordet. Selv vores svigerdatter Julie synes ikke at være "helt skræmt", på trods af vi 3 "knægte", når vi er samlet, godt kan skræmme nye kærester væk.

I medgang og modvind
Pernille og John valgte at sige "ja" til hinanden lørdag d. 16. april i Fåborg Kirke ved Agerbæk. Det var måske nærliggende at blive viet i Agerbæk, hvor de bor, men det har John prøvet før. Og som han siger: "...det kom der ikke noget godt ud af!"
Efter vielsen kørte jeg dem til fotograf alt imens resten af gæsterne drak kaffe på den kongelig priviligerede kro ved siden af kirken. Det blæste en del og var overskyet, så de fleste billeder blev taget i studiet, men vi fik et par "skud" udenfor med lidt sol.

Flot bordpyntning i røde farver
Det var en "lillepigedrøm" for Pernille at blive gift og hun havde styr på alt. Intet var overladt til tilfældighederne og det hele gik op i en "højere enhed" uden den mindste fejl. Jeg er dybt imponeret over detaljerne, som Pernille havde fået med. Jeg vil bare nøjes med at nævne de flotte hjemmelavede personlige bordkort med menu og sang og en lille kurv i karton. Indholdet i den lille kurv var meget brugbart - to piller mod hovedpine, en tandstikker, to bolsjer med hjerter og et stykke chokolade til den søde tand. Hertil også nogle Tic-Tac pastiller mod dårlig ånde, hvis man skulle finde på at kysse nogen. Alt indholdet var "garneret" med nogle søde ord til os alle som gæster. Vi havde en kanon aften og halv nat. Vi var først hjemme i sommerhuset kl. 3.30

Nu er vi så tilbage i Shanghai og har også fået markeret min 50 års fødselsdag. Jeg havde ikke så meget lyst til at fejre det "runde" tal, men hverken Anja, unger eller venner ville helt acceptere det. Jeg fik nogle gode gaver på dagen og var til et "sidste skoledags arrangement" på Marlenes skole og sluttede dagen af med en god bøf. Den efterfølgende søndag havde vi inviteret de nærmeste venner, som stadigvæk bor her i storbyen, til søndagsbrunch. Det var en dejlig brunch med "skønsang" ved bordet, så resten af resturantens gæster måbende lyttede til "...med dejlig chokolade og kager til!"

Og sluttelig et "Hip - Hip - Hurra ... for den gamle far"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar