04 juli 2016

Disneyland Shanghai

Disneyland Shanghai "Grand Opening" fejres hver aften med fyrværkeri

4 barnlige sjæle og en bag kameraet

Marlene blev afslutningsvis "kronet" som IB-student (International Baccalaureate) og som SCIS-HIS Student (High School Diploma). Nu er hun flyttet hjemmefra og har forladt Kina. Hun rejste hjem sammen med Morten og hans kæreste Julie, som har været på besøg hos os i to uger. Det er med blandede følelser, at vi endelig har fået dem begge til at "flyve fra reden".

Morten og Julie landede her i Shanghai midt i juni. Familien var samlet og nu kunne vi så endelig vise Julie "Vores Verden". Morten og Julie tog selv på en del ture, da han jo har boet her i et års tid, men de fik da også hjælp fra både Anja og Marlene til at se Shanghai. Mit bidrag var en tur til Disneyland Shanghai.

Disney kan bare det der med "parader"
På datoen 16.06.2016 åbnede verden største Disneyland og så lige i vores "baghave". Turen til parken går via linie 11, hvor endestation er "Disney Resort Station". Vi ankom tidligt mandag morgen, 4 dage efter den officielle åbningsdag. Sammen med hundredvis af kinesere trissede vi igennem sikkerheds- og billet kontrollen. Endelig kom vi indenfor hegnet med udsyn og adgang til et eventyrligt slot, sjove forlystelser og masser af "Disney".

Forvent ikke, hvis du besøger Disneyland Shanghai, at du kan nå at se det hele på en dag, men du kan nå det meste. Der var lange kører til alle forlystelser, men det lykkedes os da at prøve (1) "TRON Lightcycle Power Run", (2) "Voyage to the Crystal Grotto", (3) "Pirates of the Caribbean Battle for the Sunken Treasure", (4) "Peter Pan's Flight" og en tur i (5) "Enchanted Storybook Castle". Det siger måske ikke så meget, så her er lige lidt flere detaljer.

TRON - ready to start
Nummer 1 er en motorcykel rutsjebane, hvor man ligger på "maven" med hovedet forrest og derfor får en meget anderledes rutsjetur, sammenlignet med en hvor man sidder oprejst. Den kan varmt anbefales. Selv Anja havde det sjovt på turen.

Nummer 2 er en lille sejltur, ligesom den i "LEGOLAND Piratland" i Billund. Masser af musik, springvand og ganske hyggeligt.

Nummer 3 var en total overraskelse! Vi troede, at netop denne forlystelse også ville minde om "LEGOLAND Piratland", men vi tog grueligt fejl. Vi blev grebet af hvirvelstrømme, sank ned på havets bund og blev løftet til overfladen igen, alt imens Jack Sparrow og hans fjender virkeliggjorde oplevelsen i en blanding af aktive robotter udklædt som karaktererne fra historien og 3D film. Fantastisk oplevelse!

"Splitte mine bramsejl"
..som Kaptajn Haddock ville have sagt.
Nummer 4 er en børnevenlig rutschbane, hvor man flyver forbi forskellige scener fra historien om Peter Pan.

Nummer 5 er lige noget for alle prinsesser. En eventyrlig tur igennem historien om "Snehvide og de 7 dværge". Lige noget for Marlene og Julie.

Vi afsluttede dagen med et besøg i Disney Shoppen og LEGO butikken, som ligger side om side ved indgangen til Disneytown. Aftensmaden blev på min ynglings restaurant "Blue Frog". Vi var alle 5 trætte, mættet af oplevelser og enige om, at det havde været en god oplevelse - også på trods af en del regnbyger hele dagen. Men heller det end 35 grader og høj sol.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar