15 juli 2016

Pedicure og manicure

3 tøser bliver nusset
Hvis jeg skal påpege noget, som i min mandehjerne forekommer mere feminint end mandigt, så er det helt oplagt at pege på "pedicure" og "manicure". Den holdning deler både Morten og jeg, da vi blev overtalt til at prøve det sammen med "tøserne".

Shanghai vrimler med små "butikker", hvor man f.eks. kan få massage, ordnet hår, nusset fingre og fødder inklusiv negle. For et par år siden blev jeg overtalt til at få fodmassage for første gang. Indrømmet - jeg kan ikke lide at nogen rører ved mine fødder og tæer, da jeg er lettere kilden. Det var Bjørn og Karen, som påstod det var super skønt bagefter og gerne ville betale for den oplevelse efter et restaurantbesøg. Anja provokerende ved at bruge mine egne ord om "...at det er hjernen der bestemmer!", og så var der ingen undskyldninger tilbage. Oplevelsen var fantastisk - også selvom jeg spjættede en gang imellem.

At sidde stille er lidt af en opgave
Men en ting er fodmassage - en anden ting er pedicure og manicure. Og prøves - det skulle det da! Nogle få gader fra hvor vi bor, er der en lille butik for den slags feminine aktivitet. Vi fik fortalt, at vi bare skulle have klippet negle og "høvlet" fødder - ingen neglelak tak :-D

Først fik vi vore hænder i noget lunkent vand og herefter blev hver eneste finger nusset med en klipper, justeret og afrundet med nogle forskellige file og til slut lidt olie. Jeg har aldrig haft så fine fingernegle før. I skrivende stund, flere uger efter første behandling, kan forskellen stadigvæk ses.

Fødderne var så de næste til at prøve en lignende behandling. Først kom fødderne i en balje varmt vand for at blødgøre dem lidt. Den hårde hud blev høvlet og filet væk. Neglene fik samme tur, som dem på fingrene. Det er fantastisk at mærke forskellen på sine fødder efter sådan en omgang feminin pleje. Da mine fødder for det meste har levet et noget skjult liv i mørke militærstøvler og sorte sko, så vil jeg indrømme, at de nu er "sprunget ud af skabet". Den feminine fornøjelse er allerede gennemført for anden gang og jeg er vistnok ved at blive en "blød" mand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar