08 juli 2016

Rundtur i Kina

10 byer man bør besøge i Kina

http://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MjM5MTcwODQ2Nw==&mid=404332132&idx=1&sn=3ea539754dcf06cd4c7a9ddc2c123960&scene=5&srcid=0325QDoYhb7NGI0ubwYFs2sw#rd

1. BEIJING - gamle og moderne Capital
Beijing, Kinas hovedstad i over 700 år, er rig på historie, både gamle og moderne.
Beijing er hjemsted for nogle af de fineste resterne af Kinas kejserlige fortid, mest berømt Den Kinesiske Mur i Kina, Kinas legendariske linje i forsvaret; Den Forbudte By, den største og bedst bevarede antikke kejserlige palads kompleks i verden; Himlens Tempel, fascinerende site af kejserlige tilbedelse; og Sommerpaladset, en dejlig kejserlige have. Der er også Tiananmen-pladsen, hvor Folkerepublikken Kina blev indviet af formand Mao, hvis krop stadig er bosat i sin show kiste.
Beijing har en glorværdig fortid, men er på ingen måde fast i fortiden. Stående side om side med gamle Beijings crimson palads komplekser er byens moderne bygninger, den super-moderne olympiske by, med fuglens reden Stadion og Water Cube; den blændende indkøbscentre i Wangfujing Street og den farverige underholdning midt i Houhai.
På trods af alle de ændringer i de seneste år, traditionelle livsstil er blevet velbevaret i de ældste kvarterer i byen - den Hutongs, som er labyrinter af smalle gyder og gamle traditionelle gårdsplads huse. En tur ved rickshaw gennem hutongerne vil give rejsende et glimt af gamle Beijing.
2
SHANGHAI - Kinas Prosperous største by
Shanghai, Kinas største by, oser en atmosfære af vitalitet, som kan konkurrere New York og Paris i form af modernitet. Shanghai er den næststørste "byen korrekt" i verden efter Mumbai. Som en af ​​verdens førende økonomiske og forretningsmæssige byer, er Shanghais moderniteten fremgår af den ambitiøse skyline i Pudong økonomiske zone og den smukke nattescener af Huangpu-floden, hvor de spektakulære lys sine enorme tårne ​​danse sammen.
Shanghais koloniale arv kombineret med ting kinesisk har skabt en unik kultur, der er en fusion af Øst og Vest. The Bund, havnefronten i byen giver en levende illustration af kombinationen af ​​øst og vest kulturer gennem sin store samling af kolonial arkitektur.
Dog er gamle Shanghai ikke indstillet til at forsvinde natten over. Under Shanghais imponerende moderne bygninger og i de tilbage baner, har scener af 1920'erne blevet holdt.
I modsætning til Beijing, er Shanghai ikke randen med mange store seværdigheder. Bortset fra Yuyuan Garden, Jade Buddha-tempel, og Huangpu River Cruise, der er ikke mange berømte turistattraktioner. Men skønhed besøger Shanghai ligger ikke i smutter ud af syne til syne, men i fornemmelsen af ​​byens moderne atmosfære.
3
XI'AN - Et vindue på Kinas Ancient Civilization
Som den anden mest berømte af Kinas gamle nationale hovedstæder (efter Beijing), Xi'an var den første hovedstad i et forenet Kina i 221 f.Kr. (Qin-dynastiet). Det fungerede også som hovedstad i løbet af de gyldne epoker af Han-dynastiet (206 f.Kr. - 220 e.Kr.) og Tang-dynastiet (618-907).
Således Xi'an er velsignet med et stort antal af ædle relikvier og historiske steder, med højlys bliver Terracotta Army (en udfordrer til den ottende vidunder i verden), to historiske buddhistiske Pagoder (Big Wild Goose Pagoda og Small Wild Goose Pagoda ), den Store Moske, den gamle bymur, og Banpo site (en forhistorisk civilisation museum).
Xi'an var også udgangspunktet for Silk Road, en gammel handelsrute, der strakte sig fra Asien til Europa og spillede en vigtig rolle i den økonomiske og kulturelle udveksling mellem øst og vest i oldtiden.
Xi'an er, for visse, en af ​​de mest populære turistmål blandt udenlandske rejsende, og så indgår i ruter af mange af vores tour pakker. Hos Kina fremhæver, føler vi, at en tur til Xi'an er noget, som enhver turist til Kina ikke ønsker at gå glip af, da det tjener som et vindue på Kinas antikke civilisation.
4
Guilin - Kinas top Karst Landscape
Guilin, med sin vidunderlige kalksten landskab, er kendt som en af ​​de smukkeste steder på jorden. Byen, Beliggende blandt vegetation-klædte tinder på bredden af ​​floden Li, synes at tilhøre en landskabsmaleri.
Under besøget blev den tidligere amerikanske præsident Nixon inspireret af Guilin maleriske natur og bemærkede: ".. Jeg har besøgt mere end firs lande og over hundrede byer jeg har fundet, at ingen by kan overgå skønheden i Guilin"
Guilin City er i midten af ​​to turist honning pots (hver omkring 1½ time med bus): Yangshuo og Longsheng, som er kendt for deres smukke natur. Yangshuo især er blevet et paradis for backpackere, med sin idylliske Karst landskab, dets afslappede atmosfære, og dens vestlige mad og øl. Longsheng er berømt i hele Kina, hvis ikke i hele verden, for det naturskønne skønhed af sine rækkehuse rismarker, og for dens Zhuang og Yao etnisk kultur.
5
HONG KONG - som ingen andre steder på jorden
Hong Kong er ikke som noget andet sted på jorden. Som en af ​​de vigtigste økonomiske og finansielle centre i verden, Hongkong nyder alle fordelene ved en dynamisk og levende metropol. Mens absolut kinesisk, er det stadig har en god målestok for uafhængighed.
Hong Kong er en fusion af kulturer. Rester af den koloniale fortid, britisk kultur, dele plads med kinesisk tradition. Når kendt som en eksotisk port til østlige handel, er det nu berømt for sine film.
Hong Kong er en verdenskendt shopping paradis, kendt for sin turist-venlige atmosfære og mange muligheder. De enorme indkøbscentre i Central-, Admiralty og street fashion fabrikken i Causeway Bay er grund til mange rejsende til at gøre deres Hong Kong ture.
Hong Kong har også nogle fantastiske strande og naturlige seværdigheder til udendørs elskere. Lantau Island for eksempel giver en afslappende atmosfære for en ferie pause.
Ord mislykkes at formidle essensen af ​​Hongkong. Hvis du ønsker at sætte pris på denne "Oriental London", besøge Hongkong klar til en tempofyldt øjenåbner.
6
Hangzhou - Næste Best to Heaven
Da Marco Polo kom til Hangzhou i det 13. århundrede, erklærede han det "den smukkeste og mest elegante by i verden" Der er en populær kinesisk ordsprog: ".. Ovenfor er der himlen, under der er Hangzhou og Suzhou" Hangzhou "himmelske "skønhed tiltrækker hundredtusindvis af turister til sin udsøgte West Lake område hvert år for at nyde den rolige sø, smukke haver, hvilket afspejler pools, overdådige templer og søen tehuse.
Der er mange kendte historiske og kulturelle seværdigheder i nærheden af ​​West Lake, såsom Lingyin Temple og Six Harmonies Pagoda. Du kan også kombinere en Hangzhou Tour med besøg på de nærliggende gamle vand byer, ligesom Xitang og Wuzhen.
De mest berømte produkter Hangzhou er silke og te. Intet under Kinas National Silk Museum og National Tea Museum er alle beliggende i Hangzhou. På te plantagen beliggende i bjergene nær West Lake, kan besøgende lære om procedurerne for te forarbejdning og se en traditionel te ceremoni.
7
Chengdu - Hometown of Giant Pandas
Chengdu er hjemby for kæmpepandaer. Selv om der er kæmpepandaer i zoologiske haver i forskellige steder omkring Kina, såsom Beijing Zoo i Beijing, og Shanghai Zoo i Shanghai, det bedste sted at se pandaer er i Chengdu. Besøgende kan se Giant Pandas på Chengdu Giant Panda Breeding og Research Center, eller deltage i frivilligt program på Dujiangyan Panda Valley. Desuden er der mange historiske steder, såsom Sanxingdui Ruins Museum, Qingyang Palace. At opleve afslappet lokale liv, besøge Brede og smalle gyder og Jinli Old Street, eller SIP-te, mens du ser den magiske ansigt ændring af Sichuan Opera.
Chengdu, mere end 2.000 år, har været en berømt kulturelt centrum med ældgamle farverige traditioner både religiøs og civil betydning. Home of digtere gamle og krydret Sichuan mad, er Chengdu også blevet et populært sted for vesterlændinge at opholde sig.
8
Huangshan - Majestic Beauty
Huangshan (de gule bjerge) er helt sikkert den mest berømte og mest fotograferede og malet bjergrige region i Kina. Den blev opført som et World Heritage Site af UNESCO i 1990.
Enestående naturskønhed er Huangshan nummer et funktion. Barsk og majestætiske ren klippevægge stiger Alene blandt de tåger, klamrede sig til den mest hårdføre af fyrretræer. Dette er sceneri af legender. Faktisk er det sagt, at Kinas overnaturlige forfader, den gule kejser, boede her.
The Yellow Mountains 'klassiske fire attraktioner er mærkeligt-formede fyrretræer, mærkeligt formede klipper, havene af skyer, og varme kilder. Der er hundredvis af toppe og tusindvis af kløfter, mange gjort tilgængelige ved godt slidte trin. Lotus Peak, Summit Bright, og himmelske Capital Peak er de tre store toppe, alle stigende mere end 1.800 meter (5.900 fod) over havets overflade.
Nærliggende attraktioner ikke må gå glip: Xidi Village og Hongcun Village præsentere det gamle Kinas elegance og ro med velbevarede gamle folkemusik huse og strømmende floder. Xin'an River er en nyere populært vandreture destination, mens Tachuan Villages efterår scener er blandt de bedste i Kina.
9
Lhasa - Gateway til transcendent Tibet
Lhasa, hovedstaden i Tibet, er porten til at udforske Tibet. Tibet, den højeste jord o jorden er en verden væk, en rejsende drøm.
Lhasa er centrum for Tibets kulturelle og religiøse liv. "Lhasa" er tibetansk for "stedet for guder", og er æres som sådan. Der er mange steder og religiøse steder i byen korrekt og dens forstæder, blandt hvilke Potala Palace, Jokhang templet, Drepung-klosteret, Sera Kloster og Norbulingka er verdensberømt. Hos Barkhor Street, kan besøgende gå souvenir jagt, gnubbe skuldre med lokalbefolkningen, og opleve det hellige "et skridt én bue" måde at religion.
De fleste turister ind Tibet via Lhasa. Uden for byen er Tibets væld af naturlige vidundere og hellige steder, fra Lake Namtso til Mt. Everest, til Mount Kailash.
10
Suzhou - Elegant Vand Byer og haver
Suzhou er berømt for vand byer omkring det og dets traditionelle kinesiske haver, ligesom Beskedne Administrators Have.
Suzhou haver harmonisk mix menneskeskabte landskaber med natur: arkitektur, maleri, kalligrafi, og gartneri kombineres, og lukkede som perler af mure.
Kinas vand byer holder indbegrebet billede af traditionelle kinesiske landsbyer. Århundreder gamle træhuse foring kryds og tværs kanaler, hvælvede stenbroer, og folk i bambus hatte punting sampaner, danner den unikke charme af de ti eller deromkring vand byer omkring Suzhou. De mest populære er Zhouzhuang (meget kommercielle), Xitang, og Tongli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar